Egy edző naplójából - a nyár

Valóságon alapuló történet.
 
 

Egy edző naplójából - a nyár

Valóságon alapuló történet.
 
 
 
 
 

Egy edző naplójából - a nyár

Valóságon alapuló történet.

Június eleje: Srácok, köszönöm ezt a szezont és a mai utolsó meccset is, becsülettel, emelt fővel fejezhettük be a bajnokságot. A kitűzött célokat nagyjából elértük, ha egy kicsit többen lettünk volna edzéseken, még léphettünk volna előrébb is, de így sem vagyok elégedetlen. Szeretném, ha ugyanez a csapat kezdené meg a felkészülést júliusban, de azt kérem, hogy akinek más tervei vannak, az szóljon. Na de most erről ennyit, itt van a sör, jövő héten meg úgyis lesz még egy évzáró bankett...

Június közepe: Urak! Tudom, hogy jó a hangulat, ezért csak röviden szakítanám meg ezt az évzárós ünneplést. Én büszke vagyok a csapatra, főleg a tavaszi szezonunkra, jól játszottunk, okoztunk meglepetés, nagyon jó a csapategységünk. Mondtam már korábban is, de most megint mondom: ezzel a kerettel tervezem a folytatást is, sőt, Sanyi szólt, hogy visszajönne ide, mert hallotta, milyen jó a csapategység, szeretne megint idetartozni. Tudom, hogy kerestek meg közületek játékosokat más csapatok, ha valaki menni akar, azzal semmi gond nincs, de szóljatok időben, mert július nyolcadikán kezdjük a felkészülést, addigra már azt a keretet szeretném, amelyikkel nekivágunk az idénynek. Köszönöm és most igyunk!

Június vége: No, elnök úr, én hallottam olyan pletykákat megint, hogy Peti és Zoli is menne egy osztállyal feljebb, de nekem ők nem szóltak. Te tudsz valamit? Nem, mi? Jól van, hát szerintem amilyen jó közösséget alkotunk, csak nem mennek, ha meg igen, hát legalább csak szólnak...

Július elseje: Petikém! Már harmadszor hallom, hogy távozol, mi igaz ebből? Ja értem, hát igen, én is bízom azért abban, hogy ez a közösség, amiről annyit beszélünk, itt tart mindenkit. Jól van, ennek örülök, jövő héten pénteken akkor edzés!

Július 8-a: Hát, kicsit többre számítottam őszintén szólva, de elég sokan dolgoznak így a nyár hajtásban, most ennyien vagyunk, remélem, hogy kedden már teljes lesz a létszám. Addig is alapozzunk, üdvözöljük ismét nálunk Sanyit, nagy segítségére lesz a csapatunknak. Jövő hétvégén már edzőmérkőzést játszunk, nem visszük túlzásba, de egy laza meccset azért lenyomunk, szükség van rá.

Július 17-e: Jól van gyerekek, megint csak azt mondom, hogy kicsit többre számítottam, nem szólt a három hiányzónk, hogy nem lesz, azért ez így nincs rendben. Akik itt voltak, nekik köszönöm, amit kértem, azt visszakaptam a pályán, Peti, a te játékod kulcsfontosságú volt most is, jól megoldottad.

Július 24-e: No, urak, ez a meccs már jobban nézett ki, de továbbra sem vagyok elégedett a létszámmal. Azzal meg főleg nem, hogy továbbra is hallani a megyében olyat, hogy ez vagy az távozik. Most már gond, hogy ha távozik, mert aki itt van, azzal mind számolok, de ha valaki megy, kérem, hogy most szóljon és akkor még meg tudjuk oldani.

Július 31-e: Elnök úr! A Peti nem veszi fel a telefont, de a rendszer szerint eligazolt. Most mi van? Ez komoly? Fantasztikus, de tényleg... és akkor most ki lesz a labdaszerző középpályásom? Rá volt építve az egész védekezés. De könyörgöm, 31-e van! Most kit szerzünk? Ráadásul a Zolit és a Pistit egész nyáron nem láttam, nem jöttek, azt hiszem, hogy velük sem érdemes számolni. Ja, hogy játszottak edzőmeccset máshol... Megvolt a csapategység, megvolt a játék, erre három alapember hirtelen kidől, ráadásul úgy, hogy esélyünk sincs pótolni? Oldjam meg az ifiből? Nagy szezonunk lesz... ha ezt tudom előre, lehet, hogy már nem vagyok edző... Na Peti, most mi ez? Aha, rendben van, megértem, hogy amatőr foci és ha ott kapsz 80 ezret, akkor elmész, csak bazzeg, hát legalább szólj már időben... egy csapatot tettél most tönkre. Tudod mit, nem mondom, hogy tárt karokkal várunk vissza.

Gyorsan szeretnél értesülni a Tolna megyei labdarúgás híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.