Újra kell játszani a Tolnanémedi-Pincehelyt

Hét közben csapnak össze a felek.
 
 

Újra kell játszani a Tolnanémedi-Pincehelyt

Hét közben csapnak össze a felek.
 
 
 
 
 

Újra kell játszani a Tolnanémedi-Pincehelyt

Hét közben csapnak össze a felek.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Tolna Megyei Igazgatóság Versenybizottsága a Megyei III. o. Nyugati csoportjában , a 2016-2017. évi bajnokság tavaszi fordulójában - 2017. április. 01.-én – a játékvezető által beszüntetett Tolnanémedi KSC Pincehelyi ATE felnőtt bajnoki mérkőzés újrajátszását a Versenyszabályzat 43.§. /1/ a.) és f.) 1. pontja értelmében e l r e n d e l i, egyúttal a mérkőzés időpontját és helyszínét az alábbiak szerint határozza meg: A mérkőzés helyszíne: Tolnanémedi KSC sporttelepe Időpontja: 2017. május. 03. / Szerda / 17 óra 30 perc. A határozat ellen a Versenyszabályzat 54.§. ( 1 ) ( 3 ) ( 4 ) és a ( 8 ) bekezdése értelmében – a határozat igazolt megküldésétől számított – 8 napon belül fellebbezésnek van helye, melyet két példányban a Versenybizottsághoz kell benyújtani.

A rendelkezésre álló dokumentumok, játékvezetői jelentés alapján tényként megállapítható, hogy a Megyei III. osztályú bajnokság tavaszi fordulójában – 2017. április. 01.-ére kisorsolt Tolnanémedi KSC – Pincehelyi ATE felnőtt. bajnoki mérkőzést a játékvezető beszüntette, mert a 33. percben egy súlyos sérülést követően egy hazai néző a pályára futott és megütötte az ellenfél kapusát, a 76. sz. Németh Róbertet, aki védekezésként hasba rúgta a renitens nézőt. A játékvezető a pincehelyi játékost, Németh Róbertet az eset után kiállította, aki a kiállítás tényét elfogadta és rendben levonult a pályáról. Ezután a játékvezető – a mérkőzésen hivatalos személyként jelen lévő játékvezetői és szövetségi ellenőrrel történt konzultáció után – a mérkőzést beszüntette, mivel nem látta biztosítottnak a mérkőzés zavartalan folytatását, befejezését. Mivel a mérkőzést a játékvezető az első félidő 33. percében szüntette be, ezért a VSZ. 43.§. 1/ f.)1.pontja értelmében a Versenybizottság a mérkőzés újrajátszását rendelte el, annak helyszínéről és időpontjáról a VSZ. 43.§. / 1 / bek. 1./a. pontja értelmében a fentiek szerint rendelkezett.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.