Újra kell játszani a Nagymányok-Pálfát

Szerdai napon lesz a meccs.
 
 

Újra kell játszani a Nagymányok-Pálfát

Szerdai napon lesz a meccs.
 
 
 
 
 

Újra kell játszani a Nagymányok-Pálfát

Szerdai napon lesz a meccs.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Tolna Megyei Igazgatóság Versenybizottsága a Megyei III. o. Nyugati csoportjában , a 2016-2017. évi bajnokság tavaszi fordulójában - 2017. április. 09.-én – a játékvezető által beszüntetett Nagymányoki SE – Pálfai SE felnőtt bajnoki mérkőzés újrajátszását a Versenyszabályzat 43.§. /1/ a.) és f.) 1. pontja értelmében e l r e n d e l i, egyúttal a mérkőzés időpontját és helyszínét az alábbiak szerint határozza meg: A mérkőzés helyszíne: Nagymányoki SE sporttelepe Időpontja: 2017. május. 10. / Szerda / 17 óra 00 perc. A határozat ellen a Versenyszabályzat 54.§. ( 1 ) ( 3 ) ( 4 ) és a ( 8 ) bekezdése értelmében – a határozat igazolt megküldésétől számított – 8 napon belül fellebbezésnek van helye, melyet két példányban a Versenybizottsághoz kell benyújtani.

A rendelkezésre álló dokumentumok, játékvezetői jelentés alapján tényként megállapítható, hogy a Megyei III. osztályú bajnokság tavaszi fordulójában – 2017. április. 09.-ére kisorsolt Nagymányoki SE – Pálfai SE felnőtt. bajnoki mérkőzést a játékvezető beszüntette, mert a 17. percben a Pálfai SE csapatának létszáma 7 fő alá csökkent. Mivel a mérkőzést a játékvezető az első félidő 17. percében szüntette be, ezért a Versenyszabályzat 43.§. 1/ f.)1.pontja értelmében a Versenybizottság a mérkőzés újrajátszását rendelte el, annak helyszínéről és időpontjáról a VSZ. 43.§. / 1 / bek. 1./a. pontja értelmében a fentiek szerint rendelkezett.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.