A Szedrest is elkapja a Tolna?

Érdekes meccsek vannak kilátásban a Megye I-ben.
 
 

A Szedrest is elkapja a Tolna?

Érdekes meccsek vannak kilátásban a Megye I-ben.
 
 
 
 
 

A Szedrest is elkapja a Tolna?

Érdekes meccsek vannak kilátásban a Megye I-ben.

Megye I.

Dunaföldvár - Bonyhád szombat 17:00
Bátaszék - Őcsény szombat 17:00
Tamási - Kölesd szombat 17:00
Tolna - Szedres szombat 17:00
Tevel - Dombóvár vasárnap 17:00
Szekszárd II - Kakasd vasárnap 17:00

A fordulóból talán a Tolna-Szedres mérkőzést lehet kiemelni, hiszen a második helyezett vendégek az egyetlen csapat, amelynek maradt még valamennyi esélye, hogy megfogja a Szekszárdot, míg a parádés formába lendült hazaiak számára akár a dobogó is elérhető közelségbe került. A Tolna sorozatban három, az utóbbi hétből pedig öt meccset nyert meg, több szoros találkozót is be tudott húzni és bizonyította erejét - a Szedrest ismerve ezúttal is szoros, döntetlenhez közelítő mérkőzésre számíthatunk. A színvonal garantált!

A listavezető Szekszárd a rapszodikus, de támadásban azért többször is villogó, a 13 gólos Márk Krisztián által húzott Kakasdot látja vendégül, de velük kapcsolatban nem tudunk mást írni, mint hogy meglepetés lenne a pontvesztés - ez az együttes most olyan szintet képvisel, hogy minden döntetlen vagy vereség hibának számít. Ezzel együtt nem volt még olyan rég a Dunaföldvár elleni bukás, amely megmutatta, hogy le lehet őket győzni, most a Kakasd próbálkozik meg a feladattal.

Ha már Dunaföldvár, a több bravúrt is bemutató, de még mindig csak 11. gárda ezúttal a Bonyhádot lepné meg, míg a 12. Dombóvár a jó ideje veretlen Tevel otthonában bizonyíthat - mindkét meccsen egyértelmű, hogy nem mehet biztosra az elöl lévő gárda, mert bár alsóházi az ellenfél, a Földvárban és a Dombóvárban is több van ennél.

Két találkozóról nem ejtettünk még szót, a Tamási és a Kölesd hasonló játékerőt képvisel és csak egy pont köztük a különbség, a Bátaszék viszont mindenképpen kötelező előtt áll, hiszen harcban van a dobogóért és az Őcsényt fogadja.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.