Visszaveheti a vezetést a Madocsa

Nyugaton kötelezők előtt áll az élmezőny - íme a Megye II-es beharangozó.
 
 

Visszaveheti a vezetést a Madocsa

Nyugaton kötelezők előtt áll az élmezőny - íme a Megye II-es beharangozó.
 
 
 
 
 

Visszaveheti a vezetést a Madocsa

Nyugaton kötelezők előtt áll az élmezőny - íme a Megye II-es beharangozó.

Megye II. Kelet

Dunaszentgyörgy - Sióagárd szombat 17:00
Kajdacs - Fadd szombat 17:00
Bátaapáti - Dunakömlőd szombat 17:00
Gerjen - Bölcske szombat 17:00
Németkér - Madocsa vasárnap 17:00

Keleten a fő kérdés a vasárnapi meccsre marad, hiszen a Mórágy elleni 4-1-es vereség után átmenetileg elvesztette első helyét a Madocsa. Böde Istvánék most visszavehetik a vezetést, ha megverik a komoly vereségszériában lévő, sereghajtó, eddig összesen hét pontot szerző Németkért, hiszen a Mórágy most tölti szabadnapját.

A dobogóért folyó csatában a Fadd a hetek óta nyeretlen Kajdacshoz látogat, a Bölcske a szintén gyengélkedő Gerjenhez, a belendülő Bátaapáti pedig a hatodik Dunakömlődöt fogadja - itt szoros találkozóra és valószínűleg sok gólra számíthatunk.

Egy meccs maradt ki, a sorozatban három sikert elkönyvelő Sióagárd az egy hellyel előrébb lévő Dunaszentgyörgy ellen folytatná remek szériáját.

Megye II. Nyugat

Majos II - Bonyhád-Börzsöny szombat 17:00
Kaposszekcső - Nagymányok szombat 17:00
Zomba - Kisdorog szombat 17:00
Aparhant - Döbrököz vasárnap 17:00
Simontornya - Pálfa vasárnap 17:00

A magabiztosan listavezető a nyolcadik Kaposszekcső otthonában is egyértelmű esélyes és óriási meglepetés lenne, ha most bukna el a gárda, de hasonló helyzetben van az üldöző Kisdorog is - a Zomba hetek óta nem szerzett pontot, nagyon mélyen van most a gárda.

A Börzsöny és az Aparhant is remekel mostanában, főleg utóbbira igaz ez, de a Döbröközzel azért vigyázni kell, a vendég együttes is nyert ötből négyet, idegenben sem lehet leírni.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.