Újra Pincehely-Iregszemcse rangadót rendeznek

Lesz mit nézni Nyugaton, Keleten nem számíthat könnyű meccsre a Bogyiszló.
 
 

Újra Pincehely-Iregszemcse rangadót rendeznek

Lesz mit nézni Nyugaton, Keleten nem számíthat könnyű meccsre a Bogyiszló.
 
 
 
 
 

Újra Pincehely-Iregszemcse rangadót rendeznek

Lesz mit nézni Nyugaton, Keleten nem számíthat könnyű meccsre a Bogyiszló.

Megye III. Kelet

Bogyiszló - Tengelic szombat 17:00
Nagydorog - Györköny szombat 17:00
Izmény - Pusztahencse vasárnap 17:00
Gyapa - Kéty vasárnap 17:00

A listavezető Bogyiszló kisebb lépéselőnyben van most már és hazai pályán újabb lépést tehet a bajnoki cím megszerzése felé - igaz, könnyű dolga nem lesz a Tengeliccel szemben. A vendégek a negyedikek és egy gyengébb időszak után legutóbb 4-1-re nyertek, a stabil védekezésük pedig sok pontot eredményezett már nekik - szoros csata várható, bár a Bogyiszló természetesen esélyesebbnek számít.

Az üldöző Györköny és a Kéty is idegenben lép pályára, utóbbinak abszolút kötelező a győzelem a mindössze négy pontot szerző Gyapa ellen, de a Györköny is masszív favorit a Nagydorog otthonában - igaz, ezen a pályán a Dorog egyszer már megverte ellenfelét 1-0-ra. Maradt még az Izmény-Pusztahencse találkozó, ahol a vendégek támadójátéka minden dicséretet megérdemel, éppen ezért számítanak esélyesebbnek itt is.

Megye III. Nyugat

Hőgyész - Gyönk szombat 17:00
Szakály - Dalmand szombat 17:00
Pincehely - Iregszemcse vasárnap 17:00
Dombóvár II - Nagymányok II vasárnap 17:00
Magyarkeszi - Tolnanémedi vasárnap 17:00

A kínálatból kiemelkedik a Pincehely-Iregszemcse rangadó, ahol a vendégek egy vereség esetén könnyen lehet, hogy kicsúszhatnak a bajnoki versenyfutásból. Két nagyszerű csapatról van szó, gyönyörű, eredményes támadójátékkal, de a Pincehely jelenleg sorozatban hat győzelemnél (plusz a Némedi elleni félbeszakadt meccs) jár, míg az Ireg az előző öt találkozójából csak kettőt nyert meg. Egymással kétszer találkoztak eddig és érdekes módon mindkétszer az aktuális hazai csapat győzött 4-2-re.

Az említett Tolnanémedi kicsit megtorpant mostanában (a Pincehely elleni félbeszakadt meccsen vesztésre állt, 2-2 az Ireggel, majd két szűk, egygólos győzelem), de a pontokat összességében hozza és továbbra is vezet, így pedig a kilencedik Magyarkeszi otthonában is természetesen esélyes - nagyon kell is a gárdának a győzelem, hogy kihasználja riválisai egymás elleni meccsét. A Dombóvár és a Nagymányok második csapatának meccsére nem nagyon lehet tippelni, alapvetően közel állnak egymáshoz a felek, a legutóbb kikapó, de előtte remek formában lévő Hőgyész a negyedik Gyönköt fogadja, míg a Szakály-Dalmandon a csoport két sereghajtója csap össze.

 

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.

 
 

    Hozzászólás

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje.